Regissør Steffen Mulder lover humor sørlendinger kan kjenne seg igjen i.


– Vi trenger å le av oss selv


– Noen av de beste øyeblikkene jeg har hatt på scenen selv er når jeg har spilt i komedier, sier Steffen Mulder.


– Samtidig er det ingenting som er så deilig som å være publikum under en skikkelig god komedie hvor en kan le sammen med andre. Den følelsen fikk jeg da jeg så Makrellrevyen for første gang, fortsetter han.


I sommer satser Steffen på servere den samme følelsen i både kjeks og beger til Kristiansands innbyggere, for i juli tar den tidligere Kilden-skuespilleren plass i regissørstolen når Makrellrevyen setter opp Softis til folket.


Kjøp billetter til forestillingen her!


Garanterer gjenkjennelig humor

Steffen har hatt regi på flere teaterstykker før, men dette er første gang han har ansvaret for en humorforestilling.

 

– Det skal bli deilig å jobbe med en dedikert gjeng som har jobbet så mye med humor fra før. Med dette ensemblet kan jeg garantere at publikum vil få en forestilling med en deilig blanding av humor, musikk, sang og en god dose galskap, sier Steffen.En vis mann
Steffen Mulder (t.h.) spilte de tre vise menn sammen med Johannes Blåsternes (t.v.) og Lars Emil Nielsen i "Like FØR Betlehem".

– I årets revy skal vi lage humor som sørlendinger kan kjenne seg igjen i. Jeg skal ikke nevne noe spesifikt, men det er jo en amper stemning i storkommunen Kristiansand om dagen, sier Steffen med et lurt smil.

 

– Ellers blir det fullt band, og naturligvis mye musikk og sang. Det kommer til å bli skikkelig trøkk nede i teatersalen på Teateret i sommer, lover Steffen.

 

– Viktig for byen

Han har fått med seg de fleste showene og revyene Makrellrevyen har satt opp siden oppstarten, og før jul i fjor spilte han en av de tre vise menn i den kritikerroste humoristiske juleforestillingen Like FØR Betlehem, som ble vist både i Lillesand og Kristiansand.

 

– Jeg håper Makrellrevyen får et langt liv og forblir et fast innslag i Kristiansands kulturliv, sier Steffen.

 

– Enhver by med respekt for seg selv trenger en revy som kødder med lokale aktualiteter og situasjoner som utspiller seg lokalt. Vi trenger å le av oss selv, enkelt og greit, avslutter han.